image1 image1 image1 image1

Diagnosztika

 

 

Diagnosztika

Elérhetőség:

34/342-840

 

 Osztályvezető
Laboratóriumi osztály 658 mellék  Dr. Várnai Judit
Radiológia és Ultrahang

Kórház: (34) 342-840 117 mellék

Rendelő: (34) 344-080 124 mellék

 Dr. Cséplő Zsófia

 

Labor eredmények elérése otthonról!

Az EESZT lakosság számára is hozzáférhető portálfelülete a LAKOSSÁGI PORTÁL, mely az https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal oldalon érhető el. Ennek használata ügyfélkapus regisztrációt igényel, és a belépéskor a személyhez tartozó érvényes TAJ-számot is meg kell adni.

  • Ahhoz, hogy az állampolgárok a lakossági portálon be tudjanak lépni, Ügyfélkapus regisztrációval szükséges rendelkezniük.
  • Bejelentkezés az Ügyfélkapus felhasználói névvel és jelszóval lehetséges a már megszokott Ügyfélkapus bejelentkezési felületen, melyre a Lakossági portál automatikusan átirányítja a felhasználót.
  • Az Ügyfélkapus bejelentkezést követően a TAJ szám megadása szükséges a lakossági portál következő képernyőjén.
  • A rendszer a bejelentkezett Ügyfélkapus felhasználót és a megadott TAJ számot OEP-en keresztül viszontazonosítja. Ellenőrzés történik, hogy az Ügyfélkapun bejelentkezett állampolgár és a megadott TAJ szám ugyanahhoz a természetes személyhez tartoznak.
  • Amennyiben az Ügyfélkapus belépés- és a TAJ viszontazonosítás is sikeres, akkor az állampolgár a lakossági portálon elérheti a bejelentkezést igénylő tartalmakat (pl. tájékoztatások stb.), illetve az EESZT által biztosított szolgáltatásokat és egészségügyi adatait.
  • Amennyiben a bejelentkezés nem volt sikeres, annak legvalószínűbb oka az lehet, hogy az Ügyfélkapus regisztrációkor megadott adatok (név, lánykori név) és az OEP nyilvántartásában szereplő adatok nem egyeznek meg, valószínűsíthető, hogy elírás történt. Bármely kormányablak ügyintézőjétől meg lehet kérni az adatok egyeztetését.

 

Segítség a regisztrációhoz!